Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kisokos borainkhoz

A borokat lehetőség szerint sötét, fénytől védett helyen, állandó hőmérsékleten tárold, a legjobb, ha egy hűvös kamrát vagy pincét választasz. A meleg tárolóhelyeket kerüld, hogy minél tovább üde és zamatos maradjon a palack tartalma.  

 

Borainkat enyhén hűtve ajánljuk fogyasztani, 11°C a legideálisabb. Persze, ízlések és pofonok, biztosan megtalálod a neked megfelelő hőmérsékletet. Ha biztosra akarsz menni, hűtsd egy kicsit túl, és poharat fogva, kezeddel melegítsd kívánt hőmérsékletűre a bort.

 

A felbontott palackot mindenképp tartsd hűtőben, és tartalmát 3-4 napon belül fogyaszd el. Ezután nincs más dolgod, mint egy újabb palackkal vagy kartonnal rendelni kedvencedből.